Securitas security guards Bangalore

Linija za integritet

Misija preduzeća Securitas je štititi domove, radna mjesta i zajednice, a naše poslovanje zasniva se na tri temeljne vrijednosti: poštenje, spremnost i uslužnost. Integritet kao poštenje Uposlenik Securitasa treba biti pošten i shodno tome može mu se povjeriti da samostalno obavlja svoje radne dužnosti u prostorijama klijenta u kojima se nalaze vrijedni podaci i predmeti. Poštenje je beskompromisan zahtjev za uposlene i poslovanje Securitasa. Poštenje se takođe odnosi i na to da svako ima pravo otvoreno reći svoje mišljenje, prijaviti neprikladne radnje i ne zadržavati informacije.

Integritet kao poštenje

Uposlenik Securitasa treba biti pošten i shodno tome može mu se povjeriti da samostalno obavlja svoje radne dužnosti u prostorijama klijenta u kojima se nalaze vrijedni podaci i predmeti. Poštenje je beskompromisan zahtjev za uposlene i poslovanje Securitasa. Poštenje se takođe odnosi i na to da svako ima pravo otvoreno reći svoje mišljenje, prijaviti neprikladne radnje i ne zadržavati informacije.

Linija za integritet - prijava nepoštivanja naših vrijednosti

Ponosni smo na naše zaposlenike i njihov glas je važan u našem preduzeću. Oslanjamo se na uposlene da nam pomognu kod prijavljivanja svake situacije koja ugrožava naše glavne vrijednosti, etiku i naš ugled. U slučaju da kada dođe do nepoštivanja naših vrijednosti i problema vezano za to, očekujemo od naših uposlenika i klijenata da nam dostave informacije potrebne kako bismo unaprijedili svoj rad.

Više detalja o Securitasovim vrijednostima i načelima možete naći ovdje.

Ukoliko smatrate da je prekršena neka od temeljnih Securitasovih vrijednosti, ohrabrujemo uposlene da prvo izvijeste svog prvog nadređenog.

Klijenti mogu izvijestiti  direktno u Centralni ured Securitasa u Štokholmu.

 

*
*
*