Securitas female security officer Amsterdam

Naše vrijednosti

Securitas ima tri osnovne vrijednosti: poštenje, spremnost, uslužnost. Oni su vodilja za sve zaposlene tokom izgradnje povjerenja klijenata, kolega i zajednice u kojoj djeluje.

Poštenje

Radnik Securitasa treba da bude pošten i shodno tome može mu se povjeriti da samostalno obavlja svoje radne dužnosti u prostorijama klijenta u kojima se nalaze vrijedni podaci i predmeti. Poštenje je beskompromisan zahtjev za zaposlene i poslovanje Securitasa. Poštenje se takođe odnosi i na to da svako ima pravo da otvoreno kaže svoje mišljenje, prijavi neprikladne radnje i ne zadržava inforamcije.

Spremnost

Biti profesionalan u našem poslu znači: vidjeti, čuti i napraviti brzu procjenu. Radnik Securitasa uvijek je na oprezu i često zapaža ono što drugi ne vide. Spremnost naših zaposlenih je neophodna kako bi na vrijeme uočili potencijalne rizike ili štetne događaje u prostorijama klijenta.

Uslužnost

Kada je potrebno, radnik Securitasa je spreman da pruži pomoć, čak i ako to nije direktno povezano sa njegovim/njenim radnim dužnostima. U cilju uspostavljanja sigurnijeg društva, zaposleni Securitasa će pružiti pomoć u neočekivanim situacijama gdje je potrebna intervencija.

 

*
*
*