Securitas security guards Bangalore

Securitas grupa

Securitas je lider u znanju iz oblasti obezbjeđenja u svijetu. Imamo preko 345 000 zaposlenih širom svijeta. Funkcionišemo uspješno u 58 zemlji u svijetu u Sjevernoj Americi, Evropi, Latinskoj Americi, Bliskom Istoku, Aziji i Africi. Fokusirani smo na pružanju usluga koje se uklapaju u potrebe svakog korisnika pojedinačno. Ključna komponenta uspjeha i kamen temeljac naše poslovne filozofije je znanje.

Veličina

Securitas u svijetu upošljava preko 345,000 ljudi u 58 zemlje svijeta.

Tržište i organizacija

Securitas posluje u u Sjevernoj Americi, Evropi, Latinskoj Americi, Bliskom istoku, Aziji i Africi. Unutrašnja organizacija je pravolinijska i decentralizovana i sastoji se od sljedećih segmenata:

  • Usluge obezbjeđenja Sjeverna Amerika
  • Usluge obezbjeđenja Evropa
  • Usluge obezbjeđenja Ibero-Amerika

Niz korisnih podataka možete naći i direktno na sajtu Securitas AB.

Ključni segmenti poslovanja

Fizička i tehnička zaštita - odnosi se na bezbjedonosna rješenja za niz poslovnih organizacija kao što su finansijske institucije, maloprodaja, energetske kompanije, zdravstvo, javni sektor i slično. Rješenja i usluge su prilagođene svakom mjestu i situaciji na osnovu pojedinačnih zahtjeva i potreba.

Mobilne usluge - isplativa rješenja za mala i srednja preduzeća kojima je potrebna 24-časovna sigurnost, ali po manjoj cijeni nego trajno rješenje.

Monitoring - pružamo usluge praćenja stanja sistema tehničke zaštite za preduzeća, stambene objekte i fizička lica. Usluge uključuju praćenje alarmnih situacija, verifikaciju i odgovor na te situacije.

Više o finansijskim pokazateljima poslovanja Securitasa u svijetu možete pronaći ovdje, a ostale informacije o Securitasu na globalnom nivou možete pogledati ovdje.